Báječný a rychlý jablkový závin s minimem cukru Všichni, kterým jsem tento závin nabídla, si několikrát přidali, tak se s vámi rozdělím o můj recept. Na dva záviny cca o 6 porcích: 300 g polohrubé mouky pšeničné nebo špaldové špetka soli 150 g másla 240 g tvarohu polotučného 1/2 lžičky prášku do pečiva Prosejeme...
Zjistit víceZávin s mákem trochu jinak Už jsem se tady zmínila, že mám velmi ráda všechno s mákem. Po shlédnutí 3. dílu soutěže Peče celá země, kde soutěžící pekli makový květ, jsem nutně musela upéct něco s mákem. Koukla jsem do ledničky, co mám k dispozici a protože tam byl mimo jiné tvaroh, rozhodla jsem se...
Zjistit víceSvatomartinská staročeská husa. Kde si dát tu nejlepší? Svátek svatého Martina připadá na 11. Listopadu a většina lidí ho má spjatý s pojídáním husy či kachny a popíjení mladého vína. Naši předci ukončovali zemědělský rok, odváděli úroky vrchnosti a připravovali se na nadcházející šestinedělní půst. „Na svatého Martina je skvělá hostina“, povídá jedna stará povídačka. U...
Zjistit víceNejlepší pizza v Liberci Je možné, že se právě nacházíte v severočeském Liberci, kde se rozhodujete kam zajít na pizzu, nebo si jí objednat domu. Ale ať už jste zde na dovolené, pracovní cestě nebo v Liberci bydlíte, připravili jsme pro vás výběr té nejlepší pizzy ve městě. Liberecká Trattoria Majitel Onofrio Borrelli pekl už jako malý...
Zjistit víceDovoz nákupu vám dá více času a pohody V dnešní době je již běžné, že přijede nákup až k vám domů. To vám zajistí pohodu a klid od přeplněných nákupních center a supermarketů. Nechce si dovést co vám doma chybí a nechte si čas třeba na teplou vanu nebo na odpočinek u sklenky vína u televize....
Zjistit víceLoňský rok rozhodně nepřál podnikání v gastronomii a jen těžko se vše bude vracet do normálních kolejí. Proto jsme pro vás připravili projekt www.bonrest.cz, kde můžete získat nové zákazníky a zvýšit tak o něco vaše tržby z podnikání. Projekt Bonrest.cz se zaměřuje na propojení uživatelů internetu s vaší restaurací, barem, bistrem či obchodem a nabízí...
Zjistit víceV naší krajině bylo zvykem vyrábět HotDog velice jednoduše. Stačil rohlík, párek a kečup. V podstatě na takovém pokrmu není nic složitého. Ale v jiných zemích a už i u nás můžete pořídit ve stáncích, restauracích či fastfoodech uplně jiné HotDogy než jsme byli zvyklí. Můžeme se inspirovat třeba Amerikou, kde je tato pochoutka...
Zjistit víceLoňský rok rozhodně nepřál podnikání v gastronomii a jen těžko se vše bude vracet do normálních kolejí. Proto jsme pro vás připravili projekt www.bonrest.cz, kde můžete získat nové zákazníky a zvýšit tak o něco vaše tržby z podnikání. Projekt Bonrest.cz se zaměřuje na propojení uživatelů internetu s vaší restaurací, barem, bistrem či obchodem a...
Zjistit víceMnoho z nás už někdy ochutnalo Club Sandwich, který je lahodný a skvěle zasytí. Do křupava opečená slanina, plátek šťavnatého krůtího masa, vejce, rajče, salát a samozřejmě nesmí chybět ani majonéza. Je to takový pokrm do jedné ruky, který je rychlý a velice chutný. Podává se většinou s hranolky nebo chipsy. Možná by se mohlo zdát, že...
Zjistit víceStředomořská kuchyně u vás doma Většina kuchyní je vázaná na etnické skupiny a kultury. Kdežto ta středomořská taková není. Je to označení typické pro středozemní moře, kde většina z nás už byla a kuchyni tak celkem dobře zná. Podnebí ve středomoří je slunečné a mírné a proto má výborné podmínky pro pěstování většiny druhů zeleniny,...
Zjistit více